Foto e profilit simone.carbone.producer

Shikoni histori, shkarkoni fotografi dhe video simone.carbone.producer në Instagram

  • 262 publikime
  • 1,078 abonentë
  • 681 abonimet

Simone Carbone

Music Blacksmith 🔊🔨🔧Producer 📀🎧Multi-instrumentalist 🎸🎹🎙Dog Enthusiast ❤🐶

https://youtu.be/57XTThkQz3k