Shkarkoni historinë në Instagram

Vegla e shkarkimit të tregimeve në Instagram InstaStories.watch është një uebsajt falas për shkarkimin e historive të njerëzve të tjerë në mënyrë anonime nga aplikacioni Instagram.

Ju mund të ruani çdo histori në Instagram pa regjistrim, pa krijuar një llogari të rreme, në kompjuterin ose telefonin tuaj.

Futni emrin e përdoruesit

Futni emrin e profilit në rreshtin e mësipërm. Format e mundshme:

 • Emri i përdoruesit
 • @Emri i përdoruesit
 • https://www.Instagram.com/username/

InstaStories.watch është një shërbim online që ju lejon të shkarkoni një histori në Instagram falas pa regjistrim.

Përparësitë tona InstaStories.watch :

 • Me mjetin tonë ju mund të shkarkoni historitë e Instagramit në internet
 • Shkarkoni historinë e dikujt tjetër nga profili në Instagram në kompjuterin tuaj ose iPhone, telefon Android
 • Shkarkoni tregimet në Instagram të çdo përdoruesi
 • Shkarkim i pakufizuar i Instagram Stories në formatin WebP 1080p me cilësi të lartë me zë - pa kufi për shkarkimin e tregimeve
 • Nuk ka nevojë të keni një llogari në Instagram ose të identifikoheni për të shkarkuar histori nga Instagram
 • 100% anonimitet - një përdorues i Instagramit nuk do ta dijë kurrë që ju i keni ruajtur ose shkarkuar historitë e tij
 • Mjet shumëgjuhësh për të shkarkuar tregimet në Instagram - zgjidhni çdo gjuhë të preferuar

Si të shkarkoni histori nga Instagram?

 • Kopjoni lidhjen ose emrin e profilit në Instagram cilat histori dëshironi të shkarkoni (për shembull, Cristiano, @cristiano, https://www.instagram.com/cristiano/)
 • Ngjitni lidhjen ose emrin në fushën e kërkimit të sajtit dhe klikoni në kërkim.
 • Faqe https://instastories.watch/sq/cristiano/ hapet ku mund të shihni të gjitha informacionet e profilit publik dhe të shkarkoni histori.
 • Për të shkarkuar histori nga një llogari publike ose private në Instagram, së pari klikoni në IG build (hap një dritare pop-up). Ekziston një buton Shkarko në krye në gjuhën tuaj. Kur klikoni mbi butonin, ai shkarkohet automatikisht në kompjuterin tuaj (historitë ruhen në dosjen e shkarkimeve) dhe në telefon - përmbajtja e shkarkuar shfaqet në dosjen e shkarkimeve dhe në galerinë e iPhone ose Android