Shkarkoni Video nga Instagram

Mjeti i shkarkimit të videove në Instagram InstaStories.watch është një faqe interneti falas për të shkarkuar video në mënyrë anonime nga aplikacioni Instagram.

Ju mund të shkarkoni çdo video në Instagram pa u regjistruar ose pa krijuar një llogari të rreme.

Futni emrin e përdoruesit

Futni emrin e profilit në rreshtin e mësipërm. Format e mundshme:

 • Emri i përdoruesit
 • @Emri i përdoruesit
 • https://www.Instagram.com/username/

InstaStories.watch është një shërbim online që ju lejon të shkarkoni në mënyrë anonime video nga Instagram falas dhe pa regjistrim.

Përparësitë InstaStories.watch :

 • Shkarko video nga Instagram në internet
 • Shkarkoni çdo video të profilit në Instagram në kompjuterin ose telefonin tuaj celular (iPhone, Android)
 • Shkarkoni videon e çdo përdoruesi nga Instagrami
 • Shkarkues i pakufizuar i videove në Instagram - pa kufi për të ruajtur videon
 • Nuk ka nevojë të keni një llogari në Instagram ose të identifikoheni për të shkarkuar video nga Instagram
 • 100% anonimitet - një përdorues i Instagramit nuk do ta dijë kurrë që ju e keni ruajtur ose shkarkuar videon e tij
 • Shkarkues shumëgjuhësh i videos në Instagram - Zgjidhni gjuhën tuaj të preferuar

Si të shkarkoni video nga instagram?

 • Kopjoni lidhjen ose emrin e profilit në Instagram, videon e të cilit dëshironi të shkarkoni (për shembull, Cristiano, @cristiano, https://www.instagram.com/cristiano/)
 • Ngjitni lidhjen ose emrin në fushën e kërkimit të sajtit dhe klikoni në kërkim.
 • Faqe https://instastories.watch/sq/cristiano/ hapet ku mund të shihni të gjitha informacionet e profilit publik dhe të shkarkoni videon.
 • Për të shkarkuar një video nga një llogari publike ose private në Instagram, klikoni në video (hap një dritare pop-up). Ekziston një buton shkarkimi në krye të dritares. Kur klikoni në butonin, videot shkarkohen automatikisht në kompjuterin tuaj (videot ruhen në dosjen e shkarkimeve) dhe në telefon - përmbajtja e shkarkuar shfaqet në dosjen e shkarkimeve dhe në galerinë e iPhone ose Android